Microsoft® en Blythe lanceren ModernHealth: een totaalpakket voor de thuiszorg

21 april 2015 · by Patrick · Geen categorie

Modern Health: een samenwerking tussen Blythe, Microsoft en HP

Met het Modern Health pakket kan u zich met een gerust hart concentreren op uw patiënten. U zal minder tijd besteden aan uw administratie, voldoen aan de verplichtingen en genieten van subsidiëring door het gebruik van gehomologeerde software. Bovenop zorgt Blythe voor een vlekkeloze service: installatie, opleiding en pechverhelping.

Wij bieden een geheel van hardware, software en diensten van hoogste kwaliteit.

  • De HP ElitePad 1000 tablet, in een Security Jacket op maat gemaakt voor de thuisverpleging
  • De dienstverlening van Blythe. Verkoop, installatie en het onderhoud van uw tablet. Dit alles voor een voordelige prijs en met een stevige garantie. Een tablet kan je overal kopen, een HP tablet onder Windows 8.1 niet. Wij installeren ze en houden ze draaiend