Beveiliging

Beveiliging van systemen en netwerken

Een zelfstandige of een KMO verwacht van zijn IT leverancier een complete dienstverlening. Een uniek aanspreekpunt voor alle aspecten van de automatisering. Advies bij het uittekenen van de architectuur en de productkeuze. Begeleiding bij het invoeren van software. Levering, installatie en onderhoud van computers en randapparaten. Periodiek preventief onderhoud: voorkomen is beter dan genezen!

Nieuwe trends, nieuwe problemen. Heeft u meer en meer gebruikers die met mobiele toepassingen de baan opgaan? Kunt u als bedrijfsleider met een gerust hart thuiswerk toestaan? Kent u de IT systemen van uw medewerkers? Heeft u ze onder controle? Gebruiken zij degelijk materiaal? Zijn hun systemen beveiligd? Zijn ze bedrijfszeker? Wie biedt hulp in geval van problemen? Blythe werkt met u een plan uit waarin al uw bezorgdheden rond thuiswerk en mobiel werk aan bod kunnen komen.

telefoon preventief onderhoud
Telefonische ondersteuning Preventief onderhoud
controle optimalisatie
Beveiliging Systeemoptimalisatie

In grotere bedrijven is het een evidentie, maar kleine KMO’s, thuiskantoren en zelfstandigen blijven grotendeels in gebreke. In het beste geval vertrouwen ze op de firewall van Windows of van hun antivirus programma. Maar hackers worden steeds vindingrijker, en ooit wordt uw netwerkje besmet. Vermijd het doemscenario waarbij uw computersysteem wordt uitgeschakeld of onbruikbaar wordt.

Blythe kan u helpen bij de verdediging van uw IT systeem met een professionele firewall. Bij een correcte configuratie en een geregeld onderhoud van dit toestel wordt het voor een hacker of een onbetrouwbare gebruiker wel erg moeilijk om op uw netwerk ongeoorloofde zaken uit te voeren.


firewall watchguardt10Met een degelijke firewall kunt u naar keuze bepaalde toepassingen toestaan of blokkeren. Denk aan Facebook, Youtube enz. Op basis van een continu bijgewerkte database met herkenningspatronen worden aanvallen van binnen en buiten gedetecteerd en afgeslagen. Zodra er in een bepaalde software een nieuw beveiligingsprobleem gevonden wordt, worden er regels gemaakt om deze te herkennen. Hiermee bent u al beschermd nog voor u de software hebt bijgewerkt. Websites met een slechte reputatie worden geblokkeerd, voor de verbinding tot stand is gekomen. Met een antivirus op uw firewall toestel wordt al het in- en uitgaande netwerkverkeer gescand, nog voor het op uw netwerk komt. Tenslotte beschikt de firewall over een een continu bijgewerkte lijst met websites die geblokkeerd kunnen worden. Denk aan websites met inhoud voor volwassenen, spelletjes en dergelijke. Tot slot verwijdert een spamblocker allerhande ongewenste e-mails, nog voor ze bij de bestemmelingen aankomen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend onderzoek van uw beveiliging.