Met persoonlijke service, daarmee maken wij het verschil. U koop bij ons niet enkel een machine, u krijgt er de service bij die u verwacht. Levering aan huis, installatie, integratie in uw huis- of kantoornetwerk, overname van een oud systeem. Meestal kan dit zonder extra kosten, enkel voor complexe situaties zullen wij een forfaitaire prijs aanrekenen. Wij zijn geen klokkenkijkers en wij kijken niet op een paar tientallen kilometers extra.

Als er toch een probleem zou optreden, dan zorgen wij ervoor dat de leverancier zijn garantievoorwaarden nakomt. Wij doen dat met een gerust hart, want onze leveranciers hebben hun reputatie op dit vlak al bewezen.

Los van de dienstverlening rond onze eigen machines leveren wij onderhoud en herstellingen van PC’s, servers en netwerken. Voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Wij zijn vooral actief in Vlaams-Brabant, in de regio’s Leuven, Aarschot, Tienen, Diest, Tervuren, Haacht en Mechelen.

Wij werken aan hardware en aan software, met alle merken, ongeacht waar u het materiaal heeft gekocht. Zomaar weggooien of blindelings onderdelen vervangen, dat lijkt ons iets te gemakkelijk en de natuur is er helemaal niet blij mee. Als we een machine of een printplaat kunnen herstellen, dan herstellen we. Soms doen een druppel lijm, een stofzuiger of een soldeerbout wonderen.

Werkt u nog met oude, onveilige systemen? Stap dan snel over op de nieuwste Windows versie. Wij installeren het nieuw systeem, wij recupereren uw foto’s, documenten en gegevens en wij helpen u terug op weg.