De Surface Pro 7 is voorzien van een krachtige Intel Core i5 processor, een verbeterde batterij en vernieuwde graphics. Werk nagenoeg overal. Met de veelzijdigheid van een tablet-naar-laptop en betere connectiviteit met USB-C- en USB-A-poorten, past de ultradunne en lichte Surface Pro 7 zich aan je wensen aan.
De machine transformeert van laptop naar tablet met de innovatieve kickstand en het afneembare Surface type cover toetsenbord. Zet de kickstand in studiomodus voor een natuurlijke schrijf- en tekenhoek met de optionele Surface-pen en gebruik het touchscreen.
Met zijn krachtige processor, snel opladen, een batterij die de hele dag meegaat en Instant On, kun je direct wanneer de inspiratie toeslaat weer aan het werk.
Word luid en duidelijk gehoord, of het nu gaat om telefonische vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in Office-apps met verbeterde dubbele far-field Studio Mics.

Voor gebruikers die nood hebben aan een eID kaartlezer wordt de machine geleverd in combinatie met een speciale hoes. Deze zorgt voor extra stevigheid en bescherming, en ze is uitgerust met een handgreep en een ingebouwde eID kaartlezer.

Microsoft Surface Pro 7