Thuisverpleegkundigen doen rond de 50 huisbezoeken per dag. Auto in, auto uit, in weer en wind, met twee tassen, een smartphone en… een mobiel toestel. Elke verplaatsing betekent een nieuw risico, of een aanslag op de kostbare machine.

De TOUGHBOOK FZ-A3 is een robuuste (fully-rugged) tablet met een scherm van 10.1 inch. Kiezen voor een tablet op Android, dat is kiezen voor voor een probleemloos toestel. Daarom is de TOUGHBOOK FZ-A3 het perfecte hulpmiddel voor mobiele werkers. Onze klanten situeren we vooral in de thuiszorg, nutsbedrijven, depannagediensten, brandweer, ambulancediensten, politie en wachtposten van huisartsen. 

Dit apparaat heeft een accuduur van 9 uur met standaardaccu en 15,5 uur met de optionele grote accu. Het toestel is ontworpen voor intensief gebruik en het biedt een goede leesbaarheid van het scherm bij alle licht- en weersomstandigheden. Het is voorzien van verscheidene instelbare poorten en sneltoetsen.

Het toestel heeft een ingebouwde eID kaartlezer aan de achterzijde.

Het touchscreen reageert zoals het hoort, ook als je je handschoenen liever aanhoudt. De machine is water- en stofbestendig (IP65) en heeft een valtest van 1,5 meter doorstaan.

Download hier de informatiefolder

Robuust is geen fabeltje: zo verloopt kwaliteitscontrole

Waterbestendig
Schokbestendig